About me

Sunt Rareș Lazăr, un tânăr de aproape 27 de ani, născut în Ploiești, Prahova. Mare parte din viață mi-am petrecut-o în Câmpina, dar din 2010 m-am mutat în București. De atunci, Bucureștiul nu încentează să mă surprindă în mod plăcut, iar întotdeauna am crezut că este locul potrivit pentru un tânăr care își dorește să crească din toate punctele de vedere.

Din 2010 și până acum nu am încetat să iubesc orașul acesta și pot spune că sunt dependent de vibe-ul lui. Este locul în care m-am maturizat, este locul în care am crescut profesional, este locul în care m-am căsătorit și locul în care fetița mea s-a născut. Bucureștiul este ACASĂ.

De ce politică?

Din păcate, Capitala și România au fost pentru prea mult timp pe mână unor incompetenți care și-au bătut joc de locul pe care cu toții îl numim „acasă” . Oameni pentru care interesele personale au primat, oameni fără scrupule, oameni fără principii care nu au avut vreodată o viziune și un plan strategic pentru dezvoltare, aceștia s-au jucat cu soarta locurilor și oamenilor pe care îi iubim.
Este timpul pentru schimbare, iar schimbarea poate fi făcută doar de generația tânără. Este timpul TINERILOR. Este nevoie de asumarea politică a tinerilor. Doar tinerii de astăzi pot aduce un suflu nou României. Eu așa am simțit că este bine, așa am simțit că trebuie să fac.
După ce am fost martor la ceea ce s-a întâmplat pe #10august, mi-am dat seama că trebuie să fac ceva. A fost momentul care mi s-a deschis mintea și de aceea am ales să mă implic în politică. Am știut că este timpul meu, am știut că trebuie să mă implic.
Astăzi sunt consilier local PNL în Sectorul 4 și mă bucur că am făcut pasul de a mă implica activ în politică. #younginpolitics
CRED cu tărie că România are nevoie de oameni cu valori profesionale occidentale asumate pe deplin, de tineri pentru care performanța și realizările sunt o constantă pe care o aplică zi de zi.
Noi suntem cei pentru care eficiența primează.
Noi, tinerii, am eliminat formalismul excesiv și am îmbrățișat digitalizarea pe care vrem să o vedem implementată și în instituțiile statului român. Putem, avem mulți specialiști pricepuți.
Avem nevoie de încrederea ta. România se face bine cu tineri muncitori și profesioniști. Nu mai e mult și vom avea o #RomânieNormală.